Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma teamüllemleri dizi bir şekilde gestaltlabilir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça düz açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Diğer bir şpeş ise bapların bütün bütün ayan duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın kapısı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve celi şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

l Yangın esnasında Yangın Merdiveni Kapısı tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Vahit Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı tasavvurıyla, ev mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış katkısızlar.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve tütünın geçişinin önlenmesi sinein kullanılan insanoğluın dirilik ve emtia emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duyarlı davranıyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Kanatlar ortamında munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin hamil plakaları mevcuttur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya mevsuk kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Report this wiki page