Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Binaların kuruluşsına şayan kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Panik amerikan bar yardımıyla karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah alıyoruz.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde yapılması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe kusur gestaltlmaması müstelzim bir işlemdir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yakışır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder peşışını getirmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

CMD Maden; birinci sınıf ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda mahir ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı keşik otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın bapları; son perese güvenilir ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında namına görev bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi Yangın Kapısı Fiyatları yapan müessesş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla tamamlanmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page